fa en
آذر 1403
امسال 73 مدرسه جدید با ۸۰۰ کلاس درس در تهران تحویل آموزش و پرورش شد
منتشرشده در اخبار

مدیرکل نوسازی تهران در گفت و گو با رکنا:

 

امسال 73 مدرسه جدید با ۸۰۰ کلاس درس در تهران تحویل آموزش و پرورش شد

به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی،توسعه وتجهیز مدارس استان تهران،به نقل از خبرگزاری رکنا:  ۲۵ میلیارد تومان تجهیزات آموزشی در مدارس استان تهران تحویل ۸۰۰ کلاس درس نوساز با تجهیزات استاندارد توزیع شد.

عباس زارع مدیرکل نوسازی، توسعه و‌ تجهیز مدارس استان تهران در گفت‌وگو با رکنا و در پاسخ به این پرسش که «در سال 1403، چه میزان اعتبارات نوسازی مدارس تهران برای تجهیزات مدارس دریافت کرده است، چه مقدار از این اعتبارات تخصیص یافته و چه میزان تجهیزات هنرستانی تهیه شده است؟»، اظهارکرد: به طور کلی سالانه اعتباراتی خوبی از سوی سازمان‌ نوسازی مدارس کشور جهت خرید تجهیزات آموزشی اختصاص پیدا می کند.


وی افزود: در سال ۱۴۰۳ و تاکنون حدود ۲۵ میلیارد تومان به اداره کل نوسازی مدارس استان‌ تهران جهت خرید تجهیزات آموزشی اختصاص یافته است که مناقصات و فرآیندهای قانونی آن به انجام رسیده و قسمت قابل توجهی هم بین مدارس توزیع شده است.

زارع با بیان اینکه به لحاظ قانونی‌ نوسازی مدارس وظیفه تامین تجهیزات مورد نیاز مدارس نوساز را به عهده دارد، گفت: تمام مدارس نوسازی که به صورت سالانه ساخته می‌شود، با تجهیزات مورد نیاز آموزشی، کمک آموزشی و یا هنرستانی تحویل ادارات آموزش و پرورش می‌شود.

وی ادامه داد: البته نوسازی مدارس همواره در راستای کمک به بخش سخت‌افزاری مدارس پیشقدم و همراه بوده است و در طول سال هر مدرسه‌ای که نیاز مبرم به برخی تجهیزات داشته باشد، این‌ مساعدت با مکاتبات ادارات آموزش و پرورش انجام می‌پذیرد.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران با بیان اینکه سالانه تعداد قابل توجهی فضای آموزشی نوساز و استاندارد احداث و تحویل ادارات آموزش و پرورش می‌شود، خاطرنشان کرد: در سال جاری حدود ۷۳ مدرسه با ۸۰۰ کلاس درس و در سال گذشته نیز ۱۱۱ مدرسه با ۱۲۷۶ کلاس درس توسط نوسازی مدارس ساخته و به همراه تجهیزات مورد نیاز تحویل ادارات آموزش و پرورش شده است. 

برگزاری کارگاه آموزشی پایش سلامت سازه در ساخت مدرسه
منتشرشده در اخبار

به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی ،توسعه وتجهیز مدارس استان تهران کارگاه پایش سلامت سازه مدرسه صبح روز یکشنبه ۹ دی ماه با حضور عباس زارع مدیر کل، چگنی معاون نظارت اجرایی و کارکنان حوزه نظارت در سالن کنفرانس برگزار شد.

 
 این کارگاه آموزشی توسط دکتر محمودی صاحبی از اساتید دانشگاه شهید رجایی برگزار گردید.
 
کارگاه آموزشی پایش سلامت سازه  (Structural Health Monitoring in Schools) فرآیندی است که طی آن، وضعیت سازه یک مدرسه به طور مستمر یا دورهای مورد بررسی و ارزیابی قرار میگیرد. 
 
هدف اصلی از این پایش، شناسایی زودهنگام هرگونه آسیب یا تغییر در وضعیت سازه است که میتواند بر ایمنی و عملکرد ساختمان تأثیر بگذارد.
 
برای پایش سلامت سازه مدرسه، از روشهای غیرمخرب دینامیکی پردازش سیگنال و تحلیل مودال بهره گرفته میشود. به این منظور با استفاده از روش های تهیه الگوی آسیب و به روز رسانی مدل وضعیت سازه به طور مستمر پایش شده و با کمترین هزینه و زمان ممکن، آسیبهای احتمالی شناسایی میشوند. 
 
این روش، با در نظرگیری شرایط بهره برداری، امکان تشخیص زودهنگام آسیبها را فراهم میکند.
 
 با شناسایی دقیق آسیبها، میتوان به جای مقاوم سازی کلی سازه، تنها المانهای آسیب‌دیده یا آسیب‌پذیر را مقاوم سازی کرد که از نظر اقتصادی بسیار مقرون به‌صرفه است
 
پایش سلامت سازه، با هدف افزایش ایمنی و کاهش هزینه ها، به شناسایی زودهنگام آسیبها، تصمیم‌گیری داده‌محور در مورد تعمیرات و نگهداری و در نهایت، افزایش عمر مفید سازه کمک میکند.
 
علاوه بر این، برای طرحهای توسعه فضاهای آموزشی با سازه‌های سبک، این روش امکان ارزیابی سریع و دقیق هر پروژه را فراهم میکند و اجرای آن در کمترین زمان ممکن صورت میگیرد.
برگزاری دومین جلسه کارگاه آموزشی تجزیه و تحلیل قوانین ومقررات مالی ومحاسباتی
منتشرشده در اخبار

 به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی،توسعه وتجهیز مدارس استان تهران، دومین جلسه کارگاه آموزشی تجزیه و تحلیل قوانین ومقررات مالی ومحاسباتی در سالن کنفرانس برگزارشد.

این جلسه با حضورعباس زارع مدیر کل وبا پیشنهاد فرهاد بیاتی ذیحساب اداره کل نوسازی مدارس استان تهران برگزار شد.

این کارگاه آموزشی با حضور استاد جعفری به روش (CASE STUDY) درخصوص تجزیه وتحلیل اعداد و ارقام صورتهای مالی ، تهیه و تنظیم مقررات ونسبتهای مالی برای بازدهی وعملکرد بهینه اداره کل برگزار شد.

هدف از برگزاری دوره آشنایی با تعریف صورتهای مالی اساسی، آشنایی با انواع صورتهای مالی حسابداری، نسبت‌های پرکاربرد در بررسی عملکرد  و تکنیک‌های تجزیه و تحلیل صورتهای مالی بود که مورد استفاده کارکنان حوزه مالی وامور قراردادها قرار گرفت.

لازم به ذکر است دومین جلسه این کارگاه آموزشی برگزارشد ودر پایان گواهینامه به شرکت کنندگان ارائه میگردد.

اقدامات آموزش‌وپرورش ۶ روز پس از دستور رئیس‌جمهور پزشکیان؛ ۵ منطقه پایتخت نیازمند احداث ۱۸۱ مدرسه ۱۵ کلاس
منتشرشده در اخبار

مدیرکل نوسازی مدارس استان تهران گفت: سرانه ۵ منطقه‌ تهران از سرانه متوسط کشور پایین‌تر است، این مناطق شامل مناطق ۹، ۱۵، ۱۷، ۱۸ و ۱۹ است. برای اینکه مشکل سرانه را حل کنیم و به متوسط کشور یعنی ۵.۲۸ صدم متر مربع برسانیم، نیاز به ۱۸۱ مدرسه ۱۵ کلاسه یعنی ۲۷۱۵ کلاس درس داریم.

به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه وتجهیز مدارس استان تهران به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، عباس زارع اظهار کرد: «‌جلسه‌ای در شامگاه روز یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ در دفتر رئیس‌جمهور محترم با موضوع کیفیت‌بخشی به آموزش و توسعه عدالت آموزشی با محوریت بررسی راهکارهای ساماندهی و محرومیت‌زدایی از فضای آموزشی کلان‌شهر تهران برگزار شد. در آن جلسه، گزارشی از آخرین وضعیت فضای آموزشی شهر تهران ارائه شد. سرانه ۵ منطقه‌ تهران از سرانه متوسط کشور پایین‌تر است. این مناطق شامل مناطق ۹، ۱۵، ۱۷، ۱۸ و ۱۹ است. این گزارش خدمت آقای دکتر پزشکیان ارائه شد. در جلسه مذکور، وزیر آموزش‌وپرورش، معاون عمرانی وزیر و ریاست سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، شهردار تهران هم حضور داشتند.»

وی افزود: «طبق این گزارش اعلام شد، ما برای اینکه مشکل سرانه را حل کنیم و به متوسط کشور یعنی ۵.۲۸ صدم متر مربع برسانیم، نیاز به ۱۸۱ مدرسه ۱۵ کلاسه داریم؛ یعنی ۲۷۱۵ کلاس درس. در این جلسه رئیس محترم جمهور دستور دادند که در مدت ۱۰ روز، وزارت آموزش‌و‌پرورش و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با هماهنگی شهردار تهران، یک بسته و برنامه عملیاتی و قابل اجرا را برای ساماندهی و محرومیت‌زدایی از این مناطق ارائه کنند.»

مکان‌یابی نقطه‌ای برای احداث فضای آموزشی

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران به اقدامات انجام‌شده طی ۶ روز پس از صدور دستور رئیس‌جمهور اشاره کرد و گفت: «‌فردای آن روز، یعنی ۲۶ آذر، بلافاصله جلسه‌ای در اداره کل نوسازی مدارس استان تهران با حضور مدیران ۵ منطقه آموزش‌و‌پرورش، رئیس مجمع خیرین شهر تهران، تعدادی از خیرین و معاون پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران تشکیل دادیم. در آن جلسه وضعیت فضاهای آموزشی ۵ منطقه گزارش شد و نیازها را اعلام و از آن‌ها درخواست کردیم، مکان‌یابی نقطه‌ای و محلی به ما ارائه کنند. برای نمونه، مثلا در کدام نقطه از منطقه ۱۸ تهران نیاز به احداث مدرسه دارید. خواسته شد دقیقا نقطه‌ای که سرانه پایین دارد را به ما اعلام کنند.»

تشکیل جلسه و رایزنی‌ با شهرداران ۵ منطقه/ تامین «زمین» مهمترین مشکل پیش‌رو

زارع در ادامه گفت: «مقرر شد در دو روز تمام اطلاعات و آمار را به ما اعلام کنند. مشکلی که در این مناطق وجود دارد، موضوع زمین است. اگر با تخریب و بازسازی بخواهیم مدرسه را استاندارد کنیم، مشکل سرانه حل نمی‌شود و حتما ما باید احداث جدید داشته باشیم. دقیقاً در همان دو روزی که مورد انتظار بود، اطلاعات لازم به اداره کل نوسازی مدارس تهران ارائه شد و دقیقا لکه‌های آموزشی را مشخص کردند. همه این موارد مجددا توسط تیم اداره کل نوسازی مدارس استان تهران بررسی و در ساعت ۷ صبح رو ۲۸ آذر  جلسه با شهردار تهران تشکیل شد. معاونان شهردار و و شهرداران پنج منطقه مذکور هم حضور داشتند. در آن جلسه گزارش‌های لازم ارائه و مقرر شد یک جلسه کارشناسی دیگر در شهرداری تشکیل شود. جلسه دوم روز اول دی‌ماه از ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۹ با حضور معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران و تیم کارشناسی تشکیل شد و درباره زمین‌های مورد نیاز، بحث و بررسی لازم صورت گرفت. مقرر شد لکه‌های آموزشی که در اختیار دولت، در اختیار مردم و در اختیار نهادهاست، مشخص شود.»

بررسی مجدد لکه‌های شناسایی‌شده، هم حضوری، هم جی‌آی‌اس 

زارع اضافه کرد: «روز گذشته نیز تعدادی از کارشناسان خبره کار بررسی را به صورت حضوری و هم براساس جی‌آی‌اس در موقعیت‌های معرفی‌شده و لکه‌ها را آغاز کرده‌اند. روز گذشته نیز جلسه جمع‌بندی را در شهرداری برگزار کردیم تا انشاالله نتیجه بررسی را از لحاظ محتوایی جهت صدور دستور خدمت آقای رئیس‌جمهور ارائه دهیم.»

قول شهردار تهران برای تامین زمین

وی به اهمیت مولدسازی برای پیشبرد این اقدام مهم اشاره و اظهار کرد: «یکی از مشکلات این مناطق، نبود زمین است که شهردار تهران قول دادند این قضیه را حل کنند. آنچه عرض کردم جمع‌بندی چندین جلسه مستمر و مداوم پس از صدور دستور رئیس‌جمهور پزشکیان است.»

وضعیت سرانه فضای آموزشی در ۵ منطقه تهران/ هر منطقه چند مدرسه نیاز دارد؟

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران درباره سرانه فضای آموزشی در این ۵ منطقه و میزان نیاز به فضای آموزشی هم گفت: «‌بدترین وضعیت در این ۵ منطقه به ترتیب، متعلق به منطقه ۱۷ شهر تهران با سرانه ۳.۴۳ صدم مترمربع است. سرانه متوسط کشور اکنون ۵.۲۸ است. این منطقه به ۴۱ مدرسه در قالب ۶۱۵ کلاس درس نیاز دارد و ما به ۱۰۲ و ۵۰۰ متر‌مربع زمین برای احداث این ۴۱ مدرسه نیاز داریم. دوم؛ منطقه ۱۵ تهران است که سرانه فعلی در منطقه ۴.۲ است. این منطقه به ۵۹ مدرسه و ۸۸۵ کلاس درس نیاز دارد و زمین مورد نیاز برای احداث این تعداد مدرسه، ۱۴۷ هزار و ۵۰۰ متر مربع است. سوم؛ منطقه ۱۸ تهران؛ میزان سرانه در منطقه ۱۸ تهران ۴.۲۸ است. این منطقه حدود ۳۷ مدرسه ۱۵ کلاسه یعنی تقریبا ۵۵۵ کلاس درس نیاز دارد و زمینی که نیاز دارد، حدود ۹۲ هزار و ۵۰۰ متر مربع است. چهارم؛ منطقه ۱۹ تهران با سرانه ۴.۳۴ است که نیاز به ۲۵ مدرسه با تعداد ۳۷۵ کلاس درس دارد و نیازمندی ما برای احداث این تعداد مدرسه، ۶۲ هزار و ۵۰۰ متر مربع زمین است. آخرین منطقه، منطقه ۹ تهران است که سرانه فعلی آن، ۴.۴۹ است و ۱۹ مدرسه با ۲۸۵ کلاس نیاز دارد، برای احداث این تعداد مدرسه نیز در این منطقه به ۴۷ هزار و ۵۰۰ مترمربع زمین نیاز هست.»

وی تاکید کرد: «‌در جلساتی که با شهرداری داشتیم، بحث زمین‌ها مطرح شده است که آیا می‌توانند مجوزهای لازم را به ما بدهند یا نه. ما برای اینکه مشکل سرانه حل کنیم، نیاز به زمین داریم تا بتوانیم مدارس جدیدالاحداث داشته باشیم.»

زارع با تاکید بر اینکه عنایت رئیس‌جمهور پزشکیان یک فرصتی است که اصلا سابقه ندارد، گفت: «اکنون شخص رئیس‌جمهور، وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان پای کار آمده‌اند و این فرصت گران‌بهایی است و شرایط بهتر از این وجود نخواهد داشت و باید به‌درستی اقدام و مشکلات کمبود مدارس را حل‌و‌فصل کرد. اقدامات رئیس‌جمهور در حوزه آموزش و پرورش بسیار ارزشمند است.» 

وی با تاکید بر اینکه اگر موضوع مولدسازی در تهران انجام شود، امکان برطرف کردن مشکلات فضای آموزشی وجود دارد، گفت: «‌عزم جدی که در این دوره برای مولدسازی وجود دارد، قبلا نبوده است. تاکنون چندین جلسه با استاندار تهران در موضوع مولدسازی برگزار شده است. به اعتقاد من، با یک تجربه ۳۰ ساله، تنها راهی که مشکل فضای آموزشی را حل خواهد کرد، فقط مولد‌سازی است. اکنون در حوزه شهرستان‌های استان و هم خود استان، به شدت استاندار پیگیر و پای کار هستند و انشاالله اتفاق‌های خوبی هم خواهد افتاد.»

صدور مجوز پایان کار انبوه‌سازان فقط با تایید سازمان نوسازی مدارس کشور

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران، به تکلیف انبوه‌سازان به ساخت مدرسه اشاره کرد و گفت: «‌در جلسه مذکور، دکتر پزشکیان به خوبی به این موضوع اشاره کردند که وقتی ۲۰۰ واحد مسکونی می‌سازیم باید حتماً مدرسه کنارش ساخته شود و این تکلیف انبوه‌سازان است. شهردار تهران تاکید کرده که از این به بعد تا زمانی که تاییدیه سازمان نوسازی از سوی انبوه‌سازان دریافت نشود، آن‌ها پایان کار دریافت نخواهند کرد.»

«مسئولیت اجتماعی» باید جدی گرفته شود

وی بر توجه به اهمیت موضوع و مسئولیت اجتماعی تاکید کرد و گفت: «این موضوع را باید به صورت خیلی جدی به ویژه در شهرستان‌های استان تهران مورد توجه قرار داد. شهرستان ری، سیزدهمین شهری است که در جهان ساخته شده است. این شهر با این اصالت باید در حوزه مسئولیت اجتماعی مورد توجه قرار گیرد. یا پاکدشت؛ پتانسیلی که پاکدشت در حوزه گل و گیاه دارد، شاید هلند نداشته باشد. فرمانداری‌ها باید این موضوعات توجه کنند. در شهری مثل پاکدشت باید هنرستان کشاورزی ساخته شود. نهادها باید به این مسئولیت اجتماعی توجه کنند. یا مثلاً چهاردانگه در صنعت مبلمان‌سازی حرف برای گفتن دارد. از این مسئولیت اجتماعی باید استفاده کرده و‌ ‌کمیته‌هایی تشکیل شود و این اقدامات صورت گیرد. راه‌اندازی هنرستان‌های جوار صنایع می‌تواند برای خود وزارت صنعت، معدن و تجارت هم مفید باشد.»

زارع تصریح کرد:‌ «من خیلی خوشبین هستم که به امید خدا، اتفاق‌های خوبی خواهد افتاد. با این عزمی که هست وضعیت بهتر خواهد شد. ما چهار روز دیگر فرصت داریم تا انشاالله این بسته را نهایی و تقدیم رئیس‌جمهور کنیم.»

تحویل ۳ هزار کلاس درس در استان تهران طی دو سال‌ونیم گذشته

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران اظهار کرد: «‌سال گذشته بالاترین آمار تحویلی را استان تهران در کشور به خود اختصاص داد؛ با ۱۱۱ مدرسه و ۱۲۷۳ کلاس درس. در دو سال و نیم گذشته حدود ۳۰۰۰ کلاس درس را تحویل آموزش‌وپرورش داده‌ایم.»

وی افزود: «خدا را شاکریم در بحث استانداردسازی سیستم گرمایش، من به جرات می‌توانم بگویم که هیچ شعله مستقیمی در مدارس نداریم و کاملا در استان حذف شده است. یعنی بخاری گازسوز یا نفتی نداریم. حدود ۳ میلیون متر مربع آسفالت انجام و ایزوگام نیز انجام شده است.

وجود ۱۱۱ پروژه فعال در استان تهران با ۱۵۰۰ کلاس درس

زارع با بیان اینکه در حال حاضر ۱۱۱ پروژه فعال در استان تهران داریم، گفت: «این تعداد پروژه تقریبا حدود ۱۵۰۰ کلاس درس است و منتظر تامین منابع هستیم که انشاالله اعتبارات تخصیص داده شود و بتوانیم تعداد زیادی پروژه را تحویل دهیم.»

«اگر منابع تامین شود» ۱۸۱ مدرسه را کمتر از یک سال تحویل می‌دهیم

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران تاکید کرد: «سازمان نوسازی مدارس استان تهران این توان را دارد که اگر منابع تامین شود ظرف کمتر از یک سال، این ۱۸۱ مدرسه را تحویل دهد.»

برگزاری مراسم بزرگداشت روز زن و مقام مادر به مناسبت سالروز ولادت حضرت زهرا (س)
منتشرشده در اخبار

 

به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه وتجهیز مدارس استان تهران، مراسم میلاد فرخنده حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و پاسداشت مقام زن و مادر در  یکشنبه ۲ دی ماه  با حضور عباس زارع  و اعضای شورای معاونان برگزار شد.
 
در این مراسم مدیر کل نوسازی، توسعه وتجهیز مدارس استان تهران، با حضور در محل کار بانوان  واهدای شاخه گل و لوح سپاس این روز را به تک تک آنها تبریک گفتند.
 
لازم به ذکر است که جشن میلاد حضرت فاطمه (س) در روز چهارشنبه توام با شب یلدا با حضور همه همکاران اداره کل برگزار شده بود.
 
همچنین به‌ مناسبت روز مادر بانوان شاغل اداره کل نوسازی، توسعه وتجهیز مدارس استان تهران، با دعوت سازمان نوسازی مدارس کشور توسط دکتر خان محمدی معاون عمرانی وزیر ورییس سازمان نوسازی مدارس کشور مورد تقدیر وتمجید قرار گرفتند.
مراسم قدردانی از زحمات کارکنان استان تهران در آستانه میلاد حضرت زهرا (ع) وشب یلدا
منتشرشده در اخبار

مدیرکل و اعضای شورای معاونان اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران از زحمات و تلاش‌های بی‌شائبه تمامی کارکنان اداره کل تقدیر و تشکر کردند.

 
به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران، در آستانه میلاد با سعادت حضرت فاطمه الزهرا (س) وهمزمان با فرارسیدن آیین شب یلدا مراسمی با حضور کارکنان این اداره‌کل برگزار شد.
 
این مراسم که با تم یلدایی مزین شده بود، بخش‌های شاد و متنوعی همچون اجرای موسیقی، حافظ‌خوانی، مسابقات و تقدیر از کارکنان نمونه و برگزیده همراه بود.
 
مدیرکل و اعضای شورای معاونان نوسازی مدارس تهران، ضمن حضور در این مراسم، با اهدای لوح تقدیر از زحمات وتلاشهای همکاران از جمله کارکنان نمونه، نفر برتر جشنواره مسابقات ورزشی، همکاران تلاشگر در کسب رتبه شهید رجایی، وهمچنین همکاران موثر در حوزه ارزیابی عملکرد و مصوبات سفرهای رییس‌جمهور و حوزه رفاهی تشکر و قدردانی کردند.
همچنین به‌مناسبت روز حمل ‌و نقل و رانندگان، برای قدردانی از زحمات رانندگان و حمل و نقل فرصت مغتنمی بود که مدیرکل واعضای شورای معاونین از کارکنان واحد حمل ‌و نقل قدردانی کنند.
 
در این مراسم، عباس زارع مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران در سخنانی ضمن تشکر از زحمات تمامی کارکنان اداره کل به واسطه ممارست در انجام فعالیت‌ها وامور محوله وهمچنین کسب رتبه در جشنواره شهید رجایی صمیمانه سپاسگزاری کرد.
 
زارع مدیر کل، همچنین آماری از فعالیت های حوزه های مختلف اداره کل ودستاوردهای هر حوزه به تفکیک اشاره کردند که برجسته ترین موارد برگزاری جشنواره خیرین مدرسه‌ساز کشور ودو مرتبه ارسال تجهیزات آموزشی به مدارس استان، کسب رتبه دستگاههای برتراستانی«جشنواره شهید رجایی» افتتاحیه ها، مقاوم سازی و آسفالت وایزوگام مدارس که ماحصل تلاشها و زحمات جمیع همکاران در حوزه های فنی، اجرایی، مشارکت‌های مردمی وپشتیبانی اداره کل نوسازی،توسعه وتجهیز مدارس استان تهران بود.
 
مدیر کل نوسازی، توسعه وتجهیز مدارس استان تهران در جمع کارکنان اداره کل نوسازی مدارس استان تهران گفت علاوه بردستاوردها و پیشرفت های ذکر شده، امسال با همت کارکنان تلاشگر اتفاقات بزرگی را در اداره کل استان تهران رقم زدیم که در نوع خود کم نظیر بود وبه موارد زیر اشاره کرد؛
_ استاندارد سازی اتاق سرور
_ بهبود وارتقاء زیر ساخت شبکه داخلی 
_ راه اندازی شبکه تلفن
_ راه اندازی گیت ورودی
_ تکمیل فیبر نوری مخابرات
_ ساخت نمازخانه جدید اداره
_ شروع احداث سالن اجتماعات در اداره 
_ اضافه شدن شش نیرو در تیم حفاظت ونگهبانی
 
با توجه به نزدیکی شب یلدای امسال به سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز مادر، تکریم مقام مادر به عنوان یکی از بخش‌های مراسم در نظر گرفته شد و از همکاران خانم ومادران نیز تقدیر شد.
 
ودر پایان این مراسم تمهیداتی جهت رفاه همکاران باحمایت ریاست محترم سازمان وشورای معاونین سازمان و اداره کل نوسازی ،توسعه وتجهیز مدارس استان تهران در نظر گرفته شد که به اعضا اهدا شد.
با دستورمستقیم رییس جمهوری /  بررسی و برنامه ریزی احداث ۱۸۱ مدرسه در ۵ منطقه تهران
منتشرشده در اخبار

به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی ،توسعه وتجهیز مدارس استان تهران، دوشنبه ۲۶آذرماه جلسه بررسی وضعیت فضاهای آموزشی پنج منطقه نیازمند توجه در شهر تهران، با حضورزارع مدیر کل نوسازی،توسعه وتجهیز مدارس استان تهران، بنی آدم وقربانی رئیس ومدیر عامل مجمع خیرین مدرسه ساز شهر تهران ، پارسا معاون پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران ، هندویان از خیرین مدرسه ساز ومدیران مناطق ۹، ۱۵،۱۷،۱۸ و۱۹ آموزش و پرورش شهر تهران واعضای شورای معاونین نوسازی مدارس استان تهران برگزار شد.

با عنایت به اینکه جلسه ای با حضور دکتر پزشکیان رییس جمهور کشورمان در خصوص بهبود وضعیت فضاهای آموزشی استان تهران برگزار شد. ومقرر گردید که پنج منطقه شهر تهران که سرانه فضای آموزشی پایین تری نسبت به سایر مناطق دارند، بررسی دقیق وجدی شود وسپس برنامه جامعی برای رفع مشکلات آنها ارائه گردد.
در این جلسه، عباس زارع مدیر کل نوسازی مدارس استان تهران ضمن ارائه گزارشی در این خصوص گفت: در مناطق۹_۱۵_۱۷_۱۸_۱۹ آموزش و پرورش شهر تهران مجموعا به ۱۸۱مدرسه و۲۷۱۵کلاس درس نیاز است تا سرانه این مناطق به میانگین استان تهران برسد.
وی افزود: یکی از موضوعاتی که باید مورد توجه قرار گیرد، نبود زمین مناسب در این مناطق است که شهردار محترم تهران نیز قول مساعد برای تامین زمین جهت ساخت مدرسه را داده اند، اما می‌بایست این ۵ منطقه به صورت نقطه‌ای ومحله ای بررسی دقیقی انجام دهند وزمین مورد نیاز را مطابق آن نیازسنجی اعلام کنند.
زارع تصریح کرد: یکی از موضوعات مهم برای تأمین مالی احداث مدارس مورد نیاز، مولد سازی املاک آموزش و پرورش میباشدکه با فروش املاک بلا استفاده میتوانیم مدارس مورد اشاره را احداث کنیم.اما نقش خیرین گرانقدر مدرسه ساز نیز مانند همیشه بسیار حائز اهمیت است.
 در ادامه بنی آدم رییس مجمع خیرین مدرسه ساز شهر تهران نیز معضل بزرگ استان تهران  «کمبودزمین»  قابل احداث دانست و با اشاره به نهضتی که آغاز شده است وبا توجه به تاکید مستقیم ریاست محترم جمهور، جهت حل مشکل فضاهای آموزشی کلان شهر تهران و پنج منطقه پرتراکم به تشریح چندین عامل  مهم از جمله عدم تعهدات انبوه سازان در ساخت مدرسه ، مشکلات موجود در مولد سازی وتبدیل ساختمانهای مازاد و در برخی موارد عدم همکاری شهرداری دانست که رفع این مشکلات میتواند در روند حل معضل مناطق پرتراکم  و تامین فضاهای آموزشی موثر باشد.
در ادامه مسئولان حاضر در جلسه نیز نقطه نظرات خود را بیان کردند.
فرصت ۱۰روزه رئیس جمهور برای تدوین برنامه محرومیت‌زدایی از مدارس ۵ منطقه از کلانشهر تهران
منتشرشده در اخبار

رئیس جمهور فرصت ۱۰ روزه برای تدوین برنامه محرومیت‌زدایی از مدارس ۵ منطقه از کلانشهر تهران را تعیین کرد.

 
به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی ،توسعه وتجهیز مدارس استان تهران جلسه کیفیت بخشی به آموزش و توسعه عدالت آموزشی با محوریت بررسی راهکارهای ساماندهی و محرومیت‌زدایی از فضاهای آموزشی کلانشهر تهران، عصر امروز یکشنبه با حضور رئیس جمهور برگزار شد.
 
در این جلسه ابتدا خان محمدی  گزارشی از وضعیت سرانه آموزشی به تفکیک مناطق 22 گانه کلانشهر تهران ارائه کرد. بر اساس گزارش ارائه شده در ۵ منطقه در کلانشهر تهران « شامل منطقه۹-۱۵-۱۷-۱۸-۱۹» در وضعیتی پایین‌تر از حد متوسط و استاندارد سرانه آموزشی قرار دارند.
 
در این راستا رئیس جمهور دستور داد در زمانبندی مشخص 10 روزه، وزارت آموزش و پرورش، سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس با هماهنگی شهرداران مناطق مربوطه برنامه‌ای قابل اجرا و عملیاتی برای ساماندهی و محرومیت‌زدایی از فضاهای آموزشی این ۵ منطقه را تدوین و به دفتر رئیس جمهور ارائه کنند.
 
ومقررگردید زاکانی جلسه ای با شهرداران مناطق فوق داشته باشند ودر تهیه زمین مناسب اقدامات لازم بعمل اید
 
همچنین به پیشنهاد رئیس جمهور علاوه بر استفاده از مشارکت مردمی، بخشی از منابع مالی این طرح از اعتبارات حاصل از مولدسازی تامین خواهد شد.
برگزاری دوره آموزشی «آشنائی با ضوابط و مقررات پیمان در طرحهای عمرانی»
منتشرشده در اخبار
 
به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه وتجهیز مدارس استان تهران ،دوره آموزشی «آشنائی با ضوابط و مقررات پیمان در طرحهای عمرانی در حوزه فنی،قراردادی وذیحسابی» ویژه کارکنان اداره کل نوسازی، توسعه وتجهیز مدارس استان تهران به اتفاق فرهاد بیاتی ذیحساب اداره کل نوسازی مدارس استان تهران وحوزه آموزش در سالن کنفرانس برگزار شد.
 
این دوره آموزشی که طی سه روز هفته آتی در اداره کل نوسازی مدارس استان تهران به صورت حضوری برگزار خواهدشد، کارکنان بخشهای فنی،ذیحسابی وامور قراردادها با اصول ومبانی شرایط عمومی پیمان در حوزه های عمرانی وضوابط ومقررات آن آشنایی پیدا خواهند کرد.
 
 هدف از برگزاری این دوره، آشنایی با نظام فنی اجرایی، ضوابط تشخیص صلاحیت، دستورالعمل تخلفات و سامانه های مرتبط عنوان شده است.
 
سرفصل های آموزشی این دوره شامل: آشنایی با نظام فنی و اجرایی (تاریخچه، محورها، دامنه شمول و ...)، ضوابط فنی و مشخصات فنی عمومی، ضوابط تشخیص صلاحیت و دستورالعمل تخلفات پیمانکاران، آشنایی با سامانه ها، ضوابط و مقررات تأمین اجتماعی در قراردادهای پیمانکاری، ضوابط و مقررات سازمان امور مالیاتی در قراردادهای پیمانکاری و شرایط عمومی پیمان و تضامین خواهد بود.
 
«استاد جعفری» به تدریس این سرفصل های آموزشی خواهند پرداخت. 
 
گفتنی است، در پایان این دوره آموزشی، گواهی‌نامه  مرتبط به کارکنان تعلق خواهد گرفت.
 
نشست نهضت استانی مدرسه سازی در خصوص فضاهای آموزشی اسلامشهر
منتشرشده در اخبار
 
به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی،توسعه وتجهیز مدارس استان تهران، به نقل ازخبرگزاری تسنیم ،عباس زارع مدیرکل نوسازی، توسعه وتجهیز مدارس استان تهران در خصوص پروژه های احداثی شهرستان اسلامشهر گفت : در یک ساله گذشته، ۷ مدرسه از پروژه‌های مصوبات سفر رئیس جمهور به اسلامشهر ساخته شد.
 
عباس زارع در نشست نهضت استانی مدرسه سازی استان تهران به خبرنگار تسنیم اظهار داشت: در یک ساله گذشته، ۷ مدرسه از پروژه‌های مصوبات سفر رئیس جمهور به اسلامشهر ساخته شد و تعدادی پروژه آموزشی هم از محل اعتبارات نمایندگان و اعتبارات ملی در اختیار، تأمین اعتبار شده است.
 
وی افزود: بخشی از اعتبارات در هنرستان امام علی (ع) لشکری، مدرسه وثوق در واوان و یک سالن چند منظوره در مدرسه مشکات و یک مدرسه‌ در چهاردانگه و نیز روسازی، آسفالت، ایزوگام و استانداردسازی مدارس و همچنین حذف شعله مستقیم، در مدارس شهرستان هزینه شده است.
 
مدیرکل نوسازی مدارس شهرستان های استان تهران در ادامه با اشاره به مولدسازی مدارس گفت: امیدواریم با فروش املاک مازاد شهرستان اسلامشهر بسته‌ای به منظور رونق نوسازی و بهسازی مدارس تهیه و در همین شهرستان مدارس جدید الاحداث و استاندارد ساخته شود تا بتوانیم مشکل سرانه را حل کنیم. 
 
وی ابراز داشت: تلاش می‌کنیم در موضوع انبوه سازی نیز با توجه به تاکید استاندار تهران راهکارهایی ارائه و بتوانیم انبوه سازانی که فضای مسکونی را ساخته ولی از ساخت مدرسه شانه خالی کرده‌اند، مکلف به تأمین سرانه آموزشی کنیم. 
 
زارع در خصوص دانش‌آموزان اتباع اسلامشهر ابراز داشت: باتوجه به تعداد دانش آموزان اتباع در شهرستان اسلامشهر، ضروریست که 19 مدرسه توسط کمیساریای عالی پناهندگان ساخته شود که پیگیری برای ساخت مدارس در دستور کار قرار دارد.
 
به گزارش خبرگزاری تسنیم سرانه آموزشی اسلامشهر با یکصد هزار دانش‌آموز به ازای هر دانش آموز 3.94 است که در سطح استان تهران 5.16 و در سطح کشور 5.28 مترمربع تعیین شده که بر این اساس با ساخت و سازهای مسکن از محل طرح‌های استانی و ملی و خیری، ضرورت ساخت بیش از 60 مدرسه 15 کلاسه برای جبران و رسیدن به شاخص استانی و کشوری باید در دستور کار مسئولان قرار گیرد.
 
تمرکز بر استفاده از ظرفیت‌های دولتی و غیردولتی شهرداری‌ها و دهیاری‌ها برای ساخت مدارس، مقاوم سازی و رفع نیازهای آموزشی از موارد مورد توجه ویژه مسئولین و شوراهای شهر و روستا است.

nosazi

اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران

  • آدرس: خیابان ولی عصر بالاتر از میدان ونک کوچه شهید خلیل زاده پلاک 9
  • کدپستی : 1969754114
  • تلفن های تماس: 88779510-88779511-88779512=-88654920-88654921-88654922-88654923
  • پست الکترونیک روابط عمومی : این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

dresmap