fa en
  • آیین افتتاح همزمان ۷ مدرسه در شهرستان پاکدشت با حضور رضا مراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش

    آیین افتتاح همزمان ۷ مدرسه در شهرستان پاکدشت با حضور رضا مراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش

  • مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران خبر داد افزایش سرعت ساخت فضاهای آموزشی در دولت سیزدهم/ ساخت 2052 کلاس درس در استان تهران طی 2 سال اخیر

    مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران خبر داد افزایش سرعت ساخت فضاهای آموزشی در دولت سیزدهم/ ساخت 2052 کلاس درس در استان تهران طی 2 سال اخیر

  • حضور مدیر کل وجمعی از کارکنان نوسازی  مدارس استان تهران در راهپیمایی 13 آبان

    حضور مدیر کل وجمعی از کارکنان نوسازی مدارس استان تهران در راهپیمایی 13 آبان

  • سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی از فعالیت‌های جهادی «نوسازی مدارس استان تهران» تقدیر کرد

    سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی از فعالیت‌های جهادی «نوسازی مدارس استان تهران» تقدیر کرد

  • افتتاح هنرستان خیری سعادت با حضور خان محمدی رییس سازمان نوسازی مدارس کشور وجمعی از مدیران کل نوسازی مدارس سراسر کشور

    افتتاح هنرستان خیری سعادت با حضور خان محمدی رییس سازمان نوسازی مدارس کشور وجمعی از مدیران کل نوسازی مدارس سراسر کشور

  • افتتاح دو مدرسه12 و 6 کلاسه وخشت گذاری دو مدرسه 6 کلاسه در شهرستان قرچک

    افتتاح دو مدرسه12 و 6 کلاسه وخشت گذاری دو مدرسه 6 کلاسه در شهرستان قرچک "استان تهران" با حضور خان محمدی معاون عمرانی وزیردر یک روز

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
سه شنبه, 09 آبان 1402
آیین افتتاح همزمان ۷ مدرسه در شهرستان پاکدشت با حضور رضا مراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش
منتشرشده در اخبار

به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی مدارس استان تهران ، با همت جهادگرانعرصه مدرسه سازی در اداره کل نوسازی مدارس استان تهران و خیران نیک اندیش هفت مدرسه جدید شهرستان پاکدشت به بهره‌برداری رسید.
در آستانه روز دانش آموز آیین افتتاح همزمان ۷ مدرسه در شهرستان پاکدشت با حضور رضا مراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش، خان محمدی معاون عمرانی وزیر ورییس سازمان نوسازی مدارس کشور،عباس زارع مدیر کل نوسازی مدارس استان تهران،بهرامی مدیر کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران و مسئولان شهرستانی و استانی در آموزشگاه شهید علی لندی پاکدشت برگزار شد.
بنا بر این گزارش روز سه‌شنبه ۹ آبان ماه با اشاره به اهمیت افزایش توسعه سرانه آموزشی، چهار مدرسه در روستاهای علی‌آباد و عباس‌آباد، یک مدرسه در روستای حصار مهتر و همچنین سه مدرسه در شهر پاکدشت و شهرک مدائن با هدف استفاده دانش‌آموزان به بهره‌برداری رسید .
با افتتاح این هفت مدرسه، ۷۸ کلاس به سرانه آموزشی شهرستان پاکدشت اضافه شده و با توجه به استفاده برخی مدارس در دو نوبت صبح و عصر، بالغ بر ۳۰۰۰ دانش‌آموز از این مدارس استفاده خواهند کرد.
از این تعداد مدرسه، پنج مدرسه توسط خیران، دو مدرسه توسط بنیاد برکت و یک انبوه‌ساز و همچنین یک مدرسه توسط کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان ایران ساخته و در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفته است.
در این مراسم صحرایی با اشاره به کمبود سرانه آموزشی در پاکدشت اظهار داشت: حدود 10هزار دانش آموز مهمان خارجی در مدارس پاکدشت تحصیل می‌کنند لذا انتظار داریم که کمیساریای عالی پناهندگان در راستای افزایش ساخت مدرسه کمک کند.
وی در ادامه با اشاره به رشد دانش آموزی پاکدشت افزود: در ابتدای امسال 8 مدرسه با 69 کلاس به سرانه آموزشی پاکدشت اضافه شده اما هنوز با توجه به رشد دانش آموزی 70 مدرسه کمبود داریم اما خوشبختانه با وجود مسائل مختلف توانستیم فضای دانش آموزی را از 2متر و 75سانتی متر به 3متر و 31 سانتی متر برسانیم تا دانش آموزان بهتر و در محیط مناسب‌تری تحصیل کنند، اما همچنان به تقویت سرانه دانش آموزی در پاکدشت نیاز داریم.
وزیر آموزش و پرورش در ادامه گفت: با وجود تحریم‌های ظالمانه اما خدمت کردن به مردم‌ جنگ زده را به دستور مقام معظم رهبری انجام دادیم و این فرهنگ و سفارش علمای ماست. 
صحرائی در پایان خاطرنشان کرد: کتاب‌های درسی را با 90 درصد یارانه هم به فرزندانمان و هم به دانش آموزان از کشورهای دیگر می‌دهیم و این نشانه افتخار ماست که با وجود مسائل شکل گرفته از سوی تحریم‌های ظالمانه ولی از کشورهای مدعی حقوق بشر و لاف زنان دموکراسی جلوتریم.

  • افتتاح مدرسه 16 کلاسه

    دکتر عباس زارع مدیرکل نوسازی مدارس استان تهران در بازدید از شهرستان بهارستان مدرسه 16 کلاسه را افتتاح کرد

nosazi

اداره کل نوسازی مدارس استان تهران

  • آدرس: خیابان ولی عصر بالاتر از میدان ونک کوچه شهید خلیل زاده پلاک 9
  • کدپستی : 1969754114
  • تلفن های تماس: 88779151
  • پست الکترونیک روابط عمومی : این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

dresmap