fa en
اسفند 1403
حمید رضا خانمحمدی در ضیافت افطار مجتمع آموزشی استثنایی منطقه ۴ تهران
منتشرشده در اخبار

به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران، در نهمین روز از ماه مبارک رمضان، دکتر حمیدرضا خانمحمدی معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور به همراه دکتر عباس زارع مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران در اقدامی نیک و خداپسندانه در میهمانی افطاری با موضوع لبخند خدا در کنار دانش آموزان استثنایی مجتمع آموزشی استثنایی امید آموزش و پرورش منطقه ۴ شهر تهران شرکت نمودند.

خانمحمدی ضمن ابراز خرسندی از حضور در این مراسم گفت: خوشحالم که این فرصت دست داد تا امشب در این جمع صمیمی و گرم، به ضیافت معنوی افطار در کنار یکدیگر باشیم و از سفره برکات این ماه مبارک بهره‌مند شویم. 

خانمحمدی در ادامه سخنرانی خود گفت: بنا بر تکلیف و صحبت های دکتر پزشکیان ریاست محترم جمهور حل مشکلات آموزشی یکی از برنامه هایی است که این دولت در پیش گرفته و در این راه تمام تلاش خود را خواهد نمود.

 

وی در ادامه افزود: نوسازی به دنبال این است مرکزی را در راستای شکوفایی دانش آموزان استثنایی راه اندازی کند تا دانش آموزان استثنایی بتوانند استعدادهای خود را در این مرکز پرورش دهند.

 

ایشان در پایان این مراسم از زحمات و تلاش های پرسنل و کادر آموزشی این مرکز تشکر و قدردانی کرد و گفت: نوسازی تلاش خود را در ارتقای مراکز آموزش استثنایی خواهد کرد.

برگزاری پویش همای مهر در نوسازی مدارس تهران
منتشرشده در اخبار

به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران جلسه کارگروه تخصصی پویش همدلی مدارس ایران(همای مهر) در این اداره کل برگزار گردید.

در این پویش که به منظور ایجاد عدالت آموزشی در مدارس کشوربرگزار شد، مقرر گردید از ظرفیت مدارس برخوردار دولتی و غیردولتی جهت کمک به مدارس نیازمند و کم برخوردار استفاده نمایند.

در این جلسه نیز مقرر گردید اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران در راستای این پویش جلسه ای با مدیران آموزشگاه های برخوردار در سطح شهر تهران پیش از پایان سال برگزار و مسائل مربوط به این پویش را ارائه نمایند تا مدارس کم برخوردار هم از امکانات این پویش بهره مند شوند.

این جلسه با حضور عباس زارع مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران و اعضای مجمع خیرین مدرسه ساز استان و شهر تهران  و همکاران آموزش و پرورش شهر تهران برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران، توافقنامه مشارکت در تکمیل مدرسه 6 کلاسه در روستای قلعه فرامرز شهرستان ملارد با مبلغ 500 میلیون تومانی توسط یکی از خیرین نیک اندیش تهرانی در محل مشارکت های مردمی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران  منعقد گردید.

خیرین گرانقدر مدرسه ساز در حوزه استان تهران و در سال های گذشته و کنونی حضور چشمگیری داشتند و باتوجه به حضور ارزشمند خیرین، توسعه فضاهای آموزشی نیز با همت و کمک دولت فزونی داشته است.

در این جلسه آقای رضا مظلوم ساکی معاون مشارکت های مردمی اداره کل نوسازی توسعه و تجهیز استان تهران، کارشناسان واحد مشارکت های مردمی این اداره، جعفر شریعتی رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین مدرسه ساز شهرستان های استان تهران و همکاران مجمع خیرین مدرسه ساز شهرستان های استان تهران نیز حضور داشتند.

انعقاد توافقنامه مشارکت در تکمیل مدرسه 6 کلاسه روستای قلعه فرامرز شهرستان ملارد
منتشرشده در اخبار

به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران، توافقنامه مشارکت در تکمیل مدرسه 6 کلاسه در روستای قلعه فرامرز شهرستان ملارد با مبلغ 500 میلیون تومانی توسط یکی از خیرین نیک اندیش تهرانی در محل مشارکت های مردمی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران  منعقد گردید.

خیرین گرانقدر مدرسه ساز در حوزه استان تهران و در سال های گذشته و کنونی حضور چشمگیری داشتند و باتوجه به حضور ارزشمند خیرین، توسعه فضاهای آموزشی نیز با همت و کمک دولت فزونی داشته است.

در این جلسه آقای رضا مظلوم ساکی معاون مشارکت های مردمی اداره کل نوسازی توسعه و تجهیز استان تهران، کارشناسان واحد مشارکت های مردمی این اداره، جعفر شریعتی رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین مدرسه ساز شهرستان های استان تهران و همکاران مجمع خیرین مدرسه ساز شهرستان های استان تهران نیز حضور داشتند.

«افطار همدلی» کارکنان نوسازی مدارس استان تهران برگزار شد
منتشرشده در اخبار

همزمان با هفتمین روز از ماه مبارک رمضان، مراسم افطاری کارکنان نوسازی مدارس استان تهران، با تلاش، همدلی و به صورت خودجوش برگزار شد.

این مراسم با حضور عباس زارع مدیرکل، اعضای شورای معاونان و کارکنان اداره کل همزمان با اذان مغرب و عشاء در فضایی صمیمانه و همدلانه برگزار شد. پیش‌بینی و تهیه افطار ساده، توسط خود کارکنان مجموعه و با پشتیبانی مدیرکل محترم انجام پذیرفت که باعث استقبال خوب پرسنل گردید.

هدف اصلی «افطار همدلی»، انسجام بیش از پیش، افزایش انگیزه، استمرار همدلی و ایجاد فضای صمیمانه در اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران بوده است.

تاکید استاندار بر"مولدسازی" و " استمرار نهضت مدرسه سازی"
منتشرشده در اخبار

استان تهران به عنوان یکی از استان های پیشرو در نهضت مدرسه سازی است که در مدت اخیر با حضور ریاست محترم جمهور کشور نیز در برخی مناطق و شهرستان ها اقدامات قابل توجهی آغاز شده است.

 در همین راستا، جلسه نهضت عدالت در فضاهای آموزشی استان تهران با حضور استاندار تهران برگزار و تصمیماتی نیز در این خصوص اتخاذ شد.

در این جلسه استاندار تهران ضمن تشکر از تمامی دستگاه های اجرایی در راستای پیشبرد اهداف مدرسه سازی گفت: تمام تلاش خود را در خصوص بکار گیری ظرفیت های مردم در زمینه جذب خیرین در مناطق، مساجد و ائمه جماعت، پایگاه های بسیج و افراد با نفوذ اجتماعی بالا در محلات و مردم بکار گیرند.

وی با توجه به مرکزیت استان تهران در بخش های سیاسی، اجرایی و قانون گذاری کشور و استقرار شهرک های متعدد صنعتی در اطراف تهران و تمرکز بخش عمده ای ازبودجه، مالیات و سپرده های کشور در استان تهران گفت: تهران ظرفیت و توان بالایی در تامین منابع و بودجه به منظور اجرایی شدن این طرح در سطح شهرستان های استان دارد و نیز میتوان از واحد های صنعتی و کارخانجات حداکثر استفاده رابه عمل آورد.

استاندار تهران در ادامه افزود: وجود چندین پالایشگاه در اطراف شهر تهران یکی از نقاط قوت این استان در تامین بودجه و منابع این طرح می باشد و میتوان از ظرفیت بالای آن ها در ساخت مدارس نهایت استفاده را کرد.  

معتمدیان در ادامه بر اجرای دقیق برنامه مولد سازی دارایی های دولت و آموزش و پرورش در سطح استان و اهتمام تمامی دستگاه ها تاکید کرد.

وی از زحمات عباس زارع مدیر کل اداره نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران تشکر و قدردانی کرد و گفت: جناب آقای زارع با تمام وجود و از روی اخلاص در عرصه مدرسه سازی قدم نهاده و پای کار این نهضت بزرگ و ارزشمند می باشد.

مدیران و روسای مجامع خیرین مدرسه ساز شهر تهران و شهرستان های استان تهران نیز در پایان این مراسم نیز از زحمات و تلاش های شبانه روز دکتر زارع تشکر و قدر دانی نمودند.

در این جلسه عباس زارع مدیر کل اداره نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران، سید محمدرضا گلدانی رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران، مجید پارسا مدیر کل آموزش و پرورش شهرتهران، یوسف بهارلو مدیر کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران و مدیران و روسای مجامع خیرین مدرسه ساز شهر تهران و شهرستان های استان تهران نیز حضور داشتند.

برگزاری پویش نهالی برای نونهالان
منتشرشده در اخبار

به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران امروزچهارشنبه 15 اسفند همزمان با سراسر کشور دومین پویش نهالی برای نونهالان در روز درختکاری با حضور حمیدرضا خان محمدی معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، دکترعباس زارع مدیر کل نوسازی مدارس استان تهران، آقای بنی آدم رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین شهرتهران و مدیر آموزش و پرورش منطقه 16، در مجتمع آموزشی دکتر شریعتی منطقه 16 تهران برگزار گردید.

دکتر خان محمدی در این مراسم به اهمیت فضای سبز و درختان در زندگی روزمره انسان ها اشاره کردند و گفتند امروز به بهانه حفظ طبیعت در این مکان جمع شده ایم. اگر درختی کاشته میشود به این دلیل است که ما به طبیعت نیاز داریم و ما به طبیعت مدیونیم. این احترام ما به طبیعت راز پویایی زندگی ماست. ما وهمه دانش آموزان باید یاد بگیریم به طبیعت توجه ویژه ای داشته باشیم.

وی در ادامه افزود: همانطور که درختان و محیط زیست سازگاری خود را حفظ می کنند ما نیز باید در مصرف انرژی با محیط زیست سازگار باشیم. هدف از روز درختکاری آشتی ما با طبیعت است. سازمان نوسازی ضوابطی را برای فضای سبز هم در کلاس درس هم در حیاط مدرسه و فضای عمومی مدارس تعیین کرده و ازاین فرصت بدست آمده که بهار طبیعت با بهار قرآن مقارن شده استفاده ببریم و در توجه به درختکاری و همه ارکانی که به محیط زیست برمیگردد اهمیت بدهیم.

وی در ادامه از زحمات دکتر زارع مدیر کل اداره نوسازی مدارس استان تهران تشکر و قدردانی کرد.

در پایان این مراسم دکتر خان محمدی به صورت نیابتی در این مجتمع آموزشی تعدادی نهال غرص کردند.

 

 

 

 

 

 

انعقاد توافقنامه ۱۵میلیارد تومانی مشارکت در ساخت هنرستان در منطقه ۱۴ شهر تهران
منتشرشده در اخبار

به گزارش روابط عمومی اداره نوسازی مدارس استان تهران امروز دوشنبه ۱۳اسفند ماه در محل مجمع خیرین مدرسه ساز شهر تهران توافقنامه مشارکت در ساخت هنرستان در منطقه ۱۴شهرتهران با مبلغ ۱۵میلیارد تومانی توسط خیر نیک اندیش تهرانی منعقد گردید.

خیرین در حوزه استان تهران در سال های گذشته حضور چشمگیری داشتند و باتوجه به حضور ارزشمند خیرین توسعه فضاهای آموزشی نیز با همت و کمک دولت فزونی داشته است.

لازم بذکر است هنرستان مذکور در محل مدرسه تخریبی بشارت سابق احداث میگردد.

امضای توافقنامه 100درصد خیری ساخت هنرستان در منطقه 15 تهران
منتشرشده در اخبار

به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران، در تاریخ 12 اسفندماه 1403 و با شروع ماه مبارک رمضان کارگزاری بانک ملت در امری نیکوکارانه به جهت انجام مسئولیت اجتماعی خویش به منظور ارتقاء فرهنگ مدرسه سازی و آموزش و ارائه دانایی به فرزندان استان تهران توافقنامه ساخت هنرستان دخترانه با مساحت 3000 متر مربع و با مبلغی بالغ بر 60 میلیارد تومان را امضاء نمودند.

خیرین در حوزه استان تهران سال های گذشته  حضور چشمگیری داشتند و باتوجه به حضور ارزشمند خیرین، توسعه فضاهای آموزشی نیز با همت و کمک دولت رشد فزونی داشته است.

این جلسه در کارگزاری بانک ملت و با حضور نمایندگان اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران و نمایندگان آموزش و پرورش و خیر برگزار گردید.

مهشید خاکبازنژاد مسئول شورای بانوان نوسازی مدارس استان تهران شد
منتشرشده در اخبار

به گزارش اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران، دکتر عباس زارع مدیر کل نوسازی مدارس استان تهران در حکمی، مهشید خاکباز نژاد را به عنوان مسئول شورای بانوان خیر مدرسه ساز استان تهران منصوب کرد.

خاکباز نژاد از بانوان خیر مدرسه ساز خوشنام در کشور است که سالیان سال در عرصه مدرسه سازی و هدایت خیرین به سمت مدرسه سازی فعالیت مستمر داشته است.

 در این مراسم رضا مظلوم ساکی معاون مشارکت های مردمی اداره کل نوسازی مدارس استان تهران، کارشناسان مشارکت های مردمی این اداره، سرکار خانم هاشمی عضو بین الملل جامعه خیرین مدرسه ساز کشور، سرکار خانم دانش مهر دبیر جامعه خیرین مدرسه ساز کشور حضور داشتند.

nosazi

اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران

  • آدرس: خیابان ولی عصر بالاتر از میدان ونک کوچه شهید خلیل زاده پلاک 9
  • کدپستی : 1969754114
  • تلفن های تماس: 88779510-88779511-88779512=-88654920-88654921-88654922-88654923
  • پست الکترونیک روابط عمومی : این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

dresmap