اداره کل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان تهران ، در سال ۱۴۰۲ ، ۱۱۱ مدرسه، با ۱۲۷۳ کلاس درس در۱۶۲۰۵۰ متر مربع فضای آموزشی جدید را به دانش آموزان استان تحویل داده است .
در سال ۱۴۰۲به ازای هر روز ۵۰۷ متر مربع فضای آموزشی رابه آموزش و پرورش تحویل داده شد -سرانه دانش آموزی در استان از ۳/۸ متر مربع به ازای هر دانش آموز به ۴/۷۴ متر مربع رسیده است.
اداره کل نوسازی،توسعه وتجهیز مدارس استان تهران، در سال ۱۴۰۲ اولویت در ساخت را خصوصاً در شهر تهران بازسازی و مقاوم سازی مدارس فرسوده قرار داد.
اداره کل نوسازی مدارس استان تهران حدود ۵۰۰ کلاس درس که نیازمند بازسازی و مقاوم سازی بود را به چرخه آموزش برگرداند و در سال ۱۴۰۳ مقاوم سازی مدارس فرسوده را در نقشه راه این اداره کل قرار گرفته است.
یکی از افتخارات اداره کل نوسازی،توسعه وتجهیز مدارس استان تهران، ساخت و بهره برداری مدارس مصوبات سفر رئیس جمهوری بود که از ۴ تا ۷ ماه ساخته وتحویل دانش آموزان عزیز شد.
ساخت این مدارس با اقدامات لازم بعد از سفر ریاست جمهوری به سرعت آغاز شد، و مناطقی که به لحاظ سرانه آموزشی دچار بحران بودند شناسایی شدند و ۵ مدرسه ۱۵ کلاسه در شهرستان بهارستان، ۴ مدرسه در اسلامشهر وچهاردانگه به شیوه صنعتی سازی، با استفاده از توان مهندسان ایرانی، ساخته و در اختیار دانش آموزان قرار گرفت که این دستاورد در نوع خود بی نظیر است.
از اقدامات صورت گرفته در سال ۱۴۰۲، اجرای یک میلیون متر مربع آسفالت و ایزوگام در مدارس استان تهران در قالب ۷۵۵ مدرسه ،محقق شده است. به طوری که روزانه ۳۱۲۵متر مربع، آسفالت و ایزوگام مدارس در این استان صورت گرفته شده است.
در خصوص ارسال تجهیزات به مدارس ، حدود ۸۵ میلیارد تومان تجهیزات آموزشی و کمک آموزشی و هنرستانی در سال ۱۴۰۲ خریداری شده که حدود ۵۰ میلیارد تومان تجهیزات هنرستانی بر اساس نیاز آموزش و پرورش اولویت بندی و به هنرستان ها ارسال شد.
نهاد مردمی خیرین مدرسه ساز، در کنارمان همواره یاریگر اداره کل نوسازی ،توسعه وتجهیز مدارس استان تهران بوده اند. به طوریکه حدود ۳۰ درصد فضای آموزشی تحویلی استان تهران با مشارکت خیرین نیک اندیش و ۷۰ درصد از اعتبارات دولتی، با نظارت اداره کل نوسازی مدارس استان ساخته شد.
در سال ۱۴۰۲ ادارهکل نوسازی،توسعه و تجهیز مدارس استان تهران، مفتخر است که در مراسم افتتاح مدارس مختلف که به بهرهبرداری رسید، ریاست محترم جمهوری،مقام عالی وزارت،معاون عمرانی وزیر ورییس سازمان نوسازی مدارس کشور،استاندار استان تهران، فرماندارتهران، روسای مجامع وجامعه خیرین مدرسه ساز کشور، روسای برنامه وبودجه و مقامات مختلف دولتی،لشگری وکشوری حضور یافتند.
اداره کل نوسازی مدارس استان تهران با همدلي و توانمندي مستمر در صدد است تا در سال جدید با بهره گيري از نوآوري، شکوفايي وخلاقیت به بهترين وجه با اتحاد،عزت، موفقيت و با توان بيشتر به ساخت وساز فضاهای عمرانی مدارس استان تهران بپردازد تا همه مردم استان تهران شاهد شادی دانش آموزان عزیز باشند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه وتجهیز مدارس استان تهران، آیین خشت گذاری و آغاز عملیات اجرایی، احداث مدرسه تمام خیری، حسینی راد چهارشنبه ۲۳اسفندماه برگزار شد .
تقدیر جامعه خیرین مدرسه ساز کشور، از زحمات دکتر زارع مدیر کل نوسازی ،توسعه وتجهیز مدارس استان تهران
به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی ،توسعه وتجهیز مدارس استان تهران ، عصر امروز در ضیافت افطاری که توسط جامعه خیرین مدرسه ساز کشوری برگزار شد، ناصرقفلی رییس جامعه خیرین مدرسه ساز کشوری، اکبر ابراهیمی مشاور ونماینده وزیر در جامعه خیرین مدرسه ساز کشور و نعمت بنی آدم رییس مجمع خیرین مدرسه ساز شهر تهران در حضور صحرایی وزیر محترم آموزش و پرورش با اهدای لوح تقدیر از زحمات ارزنده دکتر زارع مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران ، تقدیر وتشکر کردند.
آیین افتتاح مدرسه خیری خانواده نجفی در شهرستان اسلامشهر با حضور زارع مدیر کل نوسازی ،توسعه وتجهیز مدارس استان تهران
به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه وتجهیز مدارس استان تهران، عملیات اجرایی احداث مدرسه ۱۲کلاسه خیری خانواده نجفی در اردیبهشت ماه سال جاری با زیربنای ۱۶۶۰مترمربع آغاز شد و در کمتر از ۱۰ماه با تمام امکانات کامل و مورد نیاز دانش آموزان از قبیل ۱۲ اتاق اداری و ۱۲کلاس درس، آزمایشگاه و سالن چند منظوره با حمایت مالی خیرین و اعتبارات دولتی وبا نظارت و اجرای سازمان نوسازی ،توسعه و تجهیز مدارس استان تهران احداث و در اختیار دستگاه تعلیم و تربیت این شهرستان قرار گرفت. ودر ۲۳اسفند ماه به بهرهبرداری رسید.
این مدرسهی ۱۲ کلاسهی دخترانه در مقطع دبیرستان با حضور دکتر زارع مدیر کل اداره کل توسعه، نوسازی و تجهیز مدارس استان تهران، مظلوم ساکی معاونت مشارکت های مردمی اداره کل نوسازی مدارس استان تهران، فرماندار شهرستان اسلامشهر، شریفیان نماینده محترم مجلس از شهرستان اسلامشهر، قنبری ریاست آموزش و پرورش شهرستان، رییس مجمع خیرین مدرسه ساز شهرستان، اشکان تقی پور، مدیر عامل موسسه خیریه نیک گامان جمشید و عضو هیئت مدیره مجمع خیرین کشور وخانواده مدرسهساز نجفی صورت گرفت.
در آیین افتتاح این مدرسه، دکتر زارع مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران در سخنانی بیان داشت: رسالت ما ساخت وتولید مدارس است و رسالت آموزش وپرورش تعلیم وتربیت است ودر کنار ما نهاد مردمی خیرین قرار گرفته است، که این چیدمان را در هیچ کجای دنیا نمیتوان مشاهده کرد.
وی اشاره کرد؛ اداره کل نوسازی مدارس استان تهران به مهندسان با تجربه خود میبالد به طوری که چابکی وتوانمندی ساخت واحداث مدارس را در مدت زمان ۴ماه،۶ماه، وغالبا تحویل مدارس در مدت زمان کمتر از دوسال را حاصل تلاش مهندسان با تجربه نوسازی مدارس استان تهران عنوان کرد.
مدیر کل نوسازی مدارس استان تهران، نهضت بزرگ مدرسه سازی را مدیون معامله عاشقانه خیرین با خداوند متعال عنوان کرد وگفت: دستی که کمک میکند از دستانی که برای دعا بالا می آیند مقدس تر است. من دست تک تک شما خیرین را میبوسم.
شما که از مهربانی آفریده شده اید،شما که پاداش فردایتان بهشت است.
کارخیر مهلتی است که نصیب هر کسی نخواهد شد.شما خیرین به یقین در پیشگاه حق عزیز وگرامی هستید. واز بهترین پاداشها برخوردارهستید. خیرین بزرگوار شما آموزگار درس مهر وایثارید.
زارع مدیر کل نوسازی مدارس استان تهران در بخش دیگری از سخنانش گزارشی از عملکرد این اداره کل را ارائه کرد وبیان داشت ؛ امسال خدا را شاکریم که ۱۱مدرسه در قالب ۱۲۷۳کلاس درس در فضای ۱۶۲۵۰۰متر مربع تقدیم ۲۸۰۰۰ دانش آموزان استان کردیم، تا بتوانند از مدارس نوساز واستاندارد بهره مند شوند.
برآورد مالی ساخت این مدارس با ۳۰درصد از منابع مالی مشارکتهای مردمی و کمکهای خیرین بزرگوار و ۷۰ درصد با اعتبارات دولتی ساخته شده است.
زارع در این گزارش آماری در خصوص شهرستان اسلامشهر عنوان کرد؛ که از این تعداد ۵ مدرسه در شهرستان اسلامشهر به بهرهبرداری رسید. در شهرستان اسلامشهر ۱۸۰۰۰متر مربع آسفالت مدارس، ۸۰۰۰ متر مربع ایزوگام مدارس، تعمیرات اساسی ۱۲۰۰میز ونیمکت برای اولین بار و استاندارد سازی گرمایشی مدارس نیز از اقداماتی است که در این شهرستان صورت گرفته است و سرانه فضای دانش آموزی در شهرستان اسلامشهر از ۳/۱۸به۳/۶۳و با افزایش نیم متر بودهاست و در سال آتی با یاری خداوند ۸ مدرسه دیگر در این شهرستان به بهرهبرداری خواهد رسید و تحویل دانش آموزان عزیز این شهرستان خواهد شد.
دکتر زارع سخنانش را با دعایی به پایان رساند: خداوندا، در این آخرین روزهای سال، دل مردمان این سرزمین را چنان در جویبار زلال رحمتت شستشو ده، که هر کجا تردیدی هست ایمان، هر کجا زخمی هست مرهم،هر کجا نومیدی هست امید، و هر کجا نفرتی هست عشق جای آنرا فرا گیرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه وتجهیز مدارس استان تهران، مدرسه شهیدان سعید و محمد طوقانی از مدارس مصوب سفر رئیس جمهور به بهارستان با حضور رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور روز یکشنبه افتتاح و به بهرهبرداری رسید.
برگزاری پویش کاشت نهال با نونهالان در روز درختکاری، با حضور خان محمدی معاون عمرانی وزیر ورییس سازمان نوسازی مدارس کشور
به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران، سهشنبه ۱۵ اسفند آیین کاشت نهال در پویشی با نام «کاشت نهال با نونهالان » در تقارن با روز درختکاری برای خانواده ی بزرگ نوسازی مدارس همزمان در سراسر کشور برگزار شد.
این پویش با حضور خان محمدی معاون عمرانی وزیر ورییس سازمان نوسازی مدارس کشور،عبدالهی معاون فنی ونظارت سازمان نوسازی کشور، زارع مدیر کل نوسازی،توسعه وتجهیز مدارس استان تهران و نونهالان حاضر در مدرسه نوساز نرجس واقع در منطقه ۱۵شهر تهران، صورت گرفت.
در این مراسم خان محمدی در سخنانی با تاکید بر اینکه باید مدرسه ای شاداب و سازگار با محیط زیست برای دانش آموزان عزیز داشته باشیم، بیان کرد: برای ما به عنوان متولیان تعلیم و تربیت سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تکلیف را در این زمینه مشخص کرده و در یکی از ساحت های تعلیم و تربیت که ساحت زیستی و بدنی است، توجه به محیط زیست و سازگاری فضای آموزشی و پرورشی با محیط زیست و اقلیم منطقه ای همواه در طرح ها و پروژه ها مدنظر قرار دارد.
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور با بیان اینکه مسائل بچه ها را از نگاه خودشان بررسی کنیم و نیازهای آنها را بدانیم و تربیت مومنانه با مشارکت خانواده ها در فرایند تعلیم و تربیت رخ خواهد داد، ابراز داشت: مسیر توسعه فرهنگی و مفهوم فرهنگ به طور اعم در آموزش و پرورش و بالاخص از آموزش در مقطع ابتدایی می گذرد و معلمان به این موضوع که نقش موثری در تربیت فرزندان ایران اسلامی و توسعه فرهنگ حفظ محیط زیست ایفا می کنند، توجه ویژه داشته باشند.
وی ادامه داد: طبیعت شناسی و دوستی با طبیعت مقدمه ای بر خودشناسی و خداشناسی نیز می باشد و چه خوب است که نقش اصلی و عملیاتی کاشت و نگهداشت از درخت و نهال و فضای سبز را هم در این زمینه به دانش آموزان بسپاریم.
زارع مدیر کل نوسازی مدارس استان تهران در این پویش بیان داشت؛ روز درختکاری بهانهای است تا ضرورت توجه به درختکاری و حفاظت از درختان و فضای سبز در راستای ایجاد فضا، هوا و محیط زیست سالم و در نتیجه فضای پرنشاط و مفرح زندگی برای همه یادآوری شود.
ایشان اهمیت توجه به محیط زیست را با بیان بیتی
برگ درختان سبز در نظر هوشیار
هر ورقش دفتری است معرفت کردگار
به پایان رساند.
نونهالان در این مراسم در فضایی شاد وروح انگیز، کاشت نهال را در مدرسه نوسازشان با مسئولین مدرسه ساز کشوری واستانی تجربه کردند.
این درختان درحیاط مدرسه ای که در حال افتتاح است، برای پایه ریزی محوطه ای سرسبزبرای نونهالان کاشته شد تا تلاشی باشد در راستای دستیابی به ایران سبز فردا و نسل جوان و پر امید آینده.
آیین ارسال تجهیزات هنرستان ها در استان تهران همزمان با سراسر کشور، با حضور رضا مراد صحرایی مقام عالی وزارت
به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی،توسعه وتجهیز مدارس استان تهران، دوشنبه۱۴ اسفند ماه آئین ارسال تجهیزات آموزشی به هنرستانها همزمان با سراسر کشور برگزار شد.
با حضور صحرایی برگزار شد: آیین تجلیل از مهندسین برتر سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور
آیین تجلیل از مهندسین برتر سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با حضور وزیر آموزش و پرورش امروز ۱۳اسفند در وزارتخانه آموزش و پرورش برگزار شد.
به گزارش اداره کل نوسازی،توسعه وتجهیز مدارس استان تهران، آیین تجلیل از مهندسین برتر سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با حضور وزیر آموزش و پرورش امروز ۱۳اسفند در وزارتخانه آموزش و پرورش برگزار شد.
پنجم اسفند روز یادبود خواجه نصیرالدین طوسی (روز مهندس) است به همین مناسبت در این آیین برای نخستین بار به پنج مهندس برتر جایزه نصیر اهدا شد.
در این مراسم صحرایی وزیر آموزش وپرورش، خان محمدی معاون عمرانی وزیر ورئیس سازمان نوسازی مدارس کشور،زارع مدیر کل نوسازی،توسعه وتجهیز مدارس استان تهران، دکتر شکیب رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران، وجمعی از مهندسین نوسازی مدارس کشور حضور داشتند.
مجید عبداللهی معاون فنی سازمان نوسازی و توسعه تجهیزات وزارت آموزش و پرورش، اظهار کرد: در نهمین جشنواره تجلیل از مهندسان برتر سازمان نوسازی تلاش بر این است که تفاوتهایی در روشهای گذشته و حال وجود داشته باشد. امسال تلاش شد با تغییر در شیوهنامه، موضوع ایدههای خلاقانه به عنوان بخشی از امتیاز مورد توجه قرار گیرد. ۲۰درصد امتیازات براساس ایدههای فناورانه و نوآورانه است.
وی ادامه داد: فلسفه و نام گذاری روز مهندس نکته قابل توجه است. نام گذاری روز مهندس یک فرصت برای ارزش گذاری مهندسین بوده و برای انجام این ارزش گذاری پروندهها از ۲۵استان به دست مسئولان جشنواره از ۵۷استان رسید. پروندههای رسیده شده از دو قالب مورد بررسی قرار گرفت. برای بخش ایدههای خالاقانه کمیته ارزیابی انجام شد و از پنج نفر از عزیزان تقدیر و تشکر شد.
در این مراسم از مهندسین اداره کل نوسازی،توسعه وتجهیز مدارس استان تهران تجلیل به عمل امد.