فناوری اطلاعات - نوبختی
دکتر عباس زارع مدیرکل نوسازی مدارس استان تهران در بازدید از شهرستان بهارستان مدرسه 16 کلاسه را افتتاح کرد
به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران، در ادامه افتتاح مدارس خیری در استان تهران، دو مدرسه خیرساز در منطقه 17 شهرتهران افتتاح شد. دبستان پسرانه کاظمیه (حاج کاظم ارضی سلطان) به همت کبری حاجی عبدالباقی همسر آن مرحوم و دبیرستان متوسطه دخترانه فاطمه عرب در منطقه ۱۷ تهران که با مشارکت خیرین احداث شده به بهرهبرداری رسید. دبستان پسرانه کاظمیه دارای ۶ کلاس درس، اتاقهای اداری و پرورشی، نمازخانه، کتابخانه آزمایشگاه و در ۹۰۰ مترمربع زیربنا با اعتبار ۳ میلیارد تومان احداث شده است. دبیرستان متوسطه دخترانه فاطمه عرب نیز با ۱۲ کلاس درس، هفت اتاق اداری، نمازخانه، کتابخانه، آزمایشگاه و سالن چندمنظوره در یکهزار و ۴۰۰ متر متر مربع زیربنا با ۴میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار به بهرهبرداری رسید. در این مراسم علی شهری، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران، محسن بهارلو معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش شهرتهران، شهردار منطقه 17 و جمعی از مسئولان نوسازی مدارس و آموزش و پرورش حاضر بودند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران، جلسه مجمع خیرین مدرسه ساز شهرستانهای استان تهران با حضور حداکثری اعضای این مجمع و به میربانی گروه پیشرو برگزار شد.
در این مراسم، علی شهری مدیرکل نوسازی مدارس استان تهران، سیدجواد حسینی معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، محمد صیدلو مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران، ناصر قفلی رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور، سیدهادی موجانی رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز شهرستانهای استان تهران و دیگر اعضای این مجمع حضور داشتند.
*علی شهری مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران در این جلسه ضمن احترام به خانواده و مقام شامخ شهدا، اظهارکرد: هرچه داریم به برکت خون شهدا است و خیرین مدرسه ساز نیز با عملکردی بی بدیل در جهت خدمت به نظام تعلیم و تربیت جایگاه والایی دارند.
شهری با اشاره به نیازمندی استان تهران به احداث فضاهای آموزشی در جهت کاهش تراکم دانشآموزی، خاطرنشان کرد: در شهرستان قدس از توابع استان تهران، بالاترین تراکم دانشآموزی کشور را شاهد هستیم و شهرستان بهارستان و دیگر شهرستانهای استان تهران هم تراکم بسیار بالای دانشآموزی را دارند.
وی افزود: در حال حاضر، به ازای هر کلاس درس به طور میانگین 8 دانشآموز مازاد در کلاسهای درس استان تهران داریم که این موضوع شرایط را برای معلم، مدیر، فضای آموزشی و حتی دانشآموزان سخت کرده است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران با بیان اینکه تمام اعضای مجمع سفیران کمک به آموزش و پرورش استان تهران باشیم، گفت: «استان تهران» پایتخت جمهوری اسلامی ایران است و باید جایگاه مطلوب و خوبی در حوزه تعلیم و تربیت داشته باشد.
وی تأکید کرد: مدرسهای که در تراز نظام جمهوری اسلامی ایران باشد و بچههای این سرزمین را به مراتبی از حیات طیبه برساند باید دارای خصوصیات متفاوت باشد؛ باید مدرسهای بسازیم که دانشآموزان برای ترک آن علاقمند نباشند و برای ورود به آن لحظه شماری کنند.
شهری تصریح کرد: از این دست مدارس کم نداریم اما باید توأمان به فکر ساخت چنین مدارسی باشیم؛ مدارسی که بچهها را به خوبی تربیت کند.
در ادامه نیز ضمن بیان نظرات حاضران در جلسه، دستور کار جلسه قرائت و مصوباتی در حوزه مجمع خیرین مدرسه ساز شهرستانهای استان تهران به تصویب رسید.
به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی مدارس استان تهران، فضاهای آموزشی استان تهران که در سال 1398 توسط دولت و همچنین مشارکت خیرین گرانقدر مدرسه ساز احداث شده است، در حال بهرهبرداری هستند.
مدرسه زنده یاد سیدمهدی موجانی با پنج کلاس درس، 845 مترمربع مساحت و 376 مترمربع زیربنا در روستای موسی آباد، منطقه جوادآباد از توابع استان تهران به بهرهبرداری رسید و تحویل دانشآموزان این منطقه شد.
مدرسه قبلی این روستا بسیار قدیمی و فرسوده بود که در مدت زمان 10 ماه مدرسه قبلی تخریب و مدرسه جدید با اعتبارات دولتی و مشارکت خیرین گرانقدر مدرسه ساز سیدهادی و سیدجعفر موجانی تکمیل و به نام پدر مرحوم این خیرین نامگذاری شد.
دستگاه نظارت اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران با نظارت عالیه مهندسی، یک فضای آموزشی نوساز و مطابق با استانداردهای روز را آماده و در اختیار اداره آموزش و پرورش جوادآباد قرار داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران، در ادامه احداث مدارس در مجموعه استان تهران، یک واحد آموزشی خیرساز در ناحیه یک شهرری به بهرهبرداری رسید.
دبیرستان هیأت امنایی زنده یاد عفت آهنگری با 8 باب کلاس درس، 930 مترمربع زیربنا و 1780 مترمربع مساحت در ناحیه یک آموزش و پرورش شهرستان ری از توابع استان تهران افتتاح و در اختیار دانشآموزان قرار گرفت.
مدرسه زنده ياد عفت آهنگري با تلاش و مشاركت خانواده خيرمحترم مدرسه ساز "لاهوتي" احداث شده است.
در اين مراسم، علي شهري مديركل نوسازي مدارس استان تهران، سيدهادي موجاني رئيس هيات مديره مجمع خيرين مدرسه ساز شهرستانهاي استان تهران، توكلي فرماندار شهرستان ري، نصيري مدير آموزش و پرورش ناحيه يك شهرري، خانواده خيرمدرسه ساز لاهوتي و جمعي از خيرين و مسئولان حضور داشتند.
لازم به توضيح است، زنده ياد آهنگري چند ماه قبل به ديار باقي شتافت و در مدرسه اي كه پايه گذار احداث آن بود، جايش خالي بود. روحش شاد و يادش گرامي.
به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی مدارس استان تهران، خیرین مدرسه ساز جایگاه والایی در بین آحاد جامعه و همچنین فرهنگیان و مجموعه آموزش و پرورش دارند، لذا تکریم از این بلند همتان امری ضروری و همیشگی است.
علی شهری مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران با حضور در منزل خیر محترمه مدرسه ساز «احترام فرنو»، ضمن دیدار با ایشان، در خصوص موضوعات مختلف در حوزه مدرسه سازی به گفتوگو پرداخت.
سرکار خانم احترام فرنو از بنیانگذاران جامعه خیرین مدرسه ساز است که در کنار مرحوم دکتر حافظی در بیش از 20 سال پیش فعالیت مدرسه سازی و جامعه خیرین مدرسه ساز کشور را بنا نهادند.
او پس از فوت همسرش مدرسهای در منطقه شهرقدس استان تهران بنا نهاد و پس از آن نیز در ساخت، جذب و هدایت خیرین به سمت مدرسه سازی نقش بسزایی داشت و دارد.
مدیرکل نوسازی مدارس استان تهران به همراه معاون و کارشناسان مشارکتهای مردمی این اداره کل با حضور در منزل این خیر نیک اندیش که همچنان از ارکان جامعه و مجمع خیرین مدرسه ساز هستند، از زحماتی که سالها در این عرصه کشیدند، تقدیر و تشکر کردند.